Over Elizabeth Henaku The Happy Housekeeper

The Happy Housekeeper - Elizabeth Henaku

Elizabeth Henaku

Welkom bij “The Happy Housekeeper“! Mijn naam is Elizabeth Henaku en ik ben de drijvende kracht achter dit nieuwe schoonmaakbedrijf – met als specialisatie hulp in de huishouding – voor Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein.

Een mooie, schone en gezellige omgeving maakt me vrolijk. Je voelt je zo veel beter als het om je heen piekfijn in orde is. Sommige mensen vinden het eindresultaat fijn, maar houden niet van het schoonmaken en opruimen zelf. Ik wel, ik vind het geweldig om zo’n omgeving te creëren. Ik sta bijvoorbeeld quasi zingend te stofzuigen en geniet ervan als ik er voor kan zorgen dat je het licht weer door de ramen kunt zien vallen.

Dat is ook de reden waarom ik The Happy Housekeeper ben begonnen. Ik geloof dat je het voelt als er iemand met plezier aan het werk is geweest; iemand die oog heeft voor de details. Bovendien denk ik dat het prettig is, als er iemand is, die meer kan doen dan alleen stofzuigen en de vloer dweilen. Hulp in de huishouding omvat voor mij meer dan schoonmaken en ik kan u dan ook allerlei andere diensten aanbieden. Hierover kunt u onder het hoofdstukje dienstverlening meer lezen.

Achtergrond

Misschien bent u een beetje nieuwsgierig naar mijn achtergrond. Dat kan ik me goed voorstellen, want niemand vertrouwt zijn kostbare spullen graag aan iemand toe die hij niet zo goed kent. Het beste leer je iemand natuurlijk in persoonlijk contact kennen, maar hier is al vast een kleine introductie.

Ik ben geboren in Ghana. Al vroeg was ik geïnteresseerd in andere landen en culturen en toen ik de kans kreeg, ben ik naar het buitenland gegaan.

hulp in de huishouding

een mooie omgeving maakt dat je je prettig voelt

Het eerste land waar ik een tijdje gewoond heb, is Yemen . In Yemen heb ik gewerkt bij een catering bedrijf. Dat betekent veel dingen tegelijkertijd doen en er voor zorgen dat de gasten goed verzorgd zijn. Ook hier is de omgeving weer belangrijk. Aan een mooie aankleding van de ruimte en een prachtig gedekte tafel heb ik dan ook altijd veel zorg besteed. Door deze ervaring kan ik u ook hulp bij feesten en evenementen aanbieden (niet de catering zelf). In Yemen heb ik mijn echtgenoot leren kennen. Hij is Nederlander.

Daarna heb ik een aantal jaren in de USA gewoond. Hier heb ik verschillende dingen gedaan, omdat ik het leuk vind, verschillende ervaringen op te doen. Zo heb ik bijvoorbeeld in de  verkoop gewerkt.

In 2006 ben ik naar Nederland gekomen. Toen mijn dochter Jane geboren is, zijn we naar Ghana gegaan, omdat we Jane de mogelijkheid wilden geven, mijn land – het land van haar moeder – te leren kennen. We waren wel vastbesloten naar Nederland terug te komen, zodra Jane naar school zou gaan.

En nu ben ik dus weer in Nederland en hier ligt mijn toekomst. Ik heb er lang over nagedacht, wat ik het liefst wil doen. The Happy Housekeeper is het resultaat.  Met mijn bedrijf wil ik graag mensen de luxe van een betaalbare hulp in de huishouding aanbieden.

Of het nu om regelmatige hulp gaat of om een korte periode of een speciale opdracht – ik sta voor u klaar.

Als u denkt, dat mijn aanbod voor u interessant kan zijn, neem dan gewoon eens contact met me op. Een vrijblijvend gesprek kan de mogelijkheden op een rijtje zetten. Want The Happy Housekeeper levert graag maatwerk. Wat u nodig heeft, is het uitgangspunt!

Misschien tot binnenkort?

Elizabeth Henaku